peugeot_3008_1605styp_215_jpg

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Uw afspraak is pas definitief nadat deze door ons werd bevestigd.

Lees meer

PCA nieuws 04 07 2017 foto1De nieuwe Peugeot 3008 SUV heeft sinds deze week maar mooi even twee Rode Stippen achter zijn naam gekregen. Die horen bij het Red Dot festival, waar een jury van 39 design-experts de beste ontwerpen van het moment in het zonnetje zet.

PCA nieuws 04 07 2017 foto2

De nieuwe 3008 SUV van Peugeot kreeg niet alleen zelf zo’n Red Dot, want ook de elektrische scooter e-Kick (die in zijn kofferbak kan worden bewaard én opgeladen) kreeg zo’n felbegeerde Rode Stip opgeplakt. Mooier kan niet! De jury was vooral onder de indruk van de manier waarop Peugeot omgaat met het mobiliteitsvraagstuk. Hun antwoord is dat het een veelzijdige, ruime en stoere gezins- en zakenauto bouwt, die achterin een scooter herbergt waarop de bestuurder zo nodig zijn laatste kilometers naar de plaats van bestemming kan afleggen. Handig wanneer je met de auto niet verder kunt komen dan een parkeerplaats aan de rand van het stadscentrum.

PCA nieuws 04 07 2017 foto3

Uitgesproken vormgeving
De Peugeot 3008 SUV oogstte ook veel lof met zijn uitgesproken en kenmerkende vormgeving. Niet alleen van de buitenzijde, maar juist ook van het dashboard met de vermaarde i-Cockpit. Hierin staat de bestuurder centraal en zijn de bedieningselementen en andere functionaliteiten, zoals schitterende displays, op een vernieuwende wijze om hem of haar heen geplaatst. Een staaltje uniek design, dat je bij geen enkel ander automerk aantreft. Wat ook meespeelde, is de populariteit van de 3008 SUV; de auto is in Europa al 150.000 maal besteld. Maar liefst 83 procent van de kopers kiest voor de duurdere uitvoeringen.

PCA nieuws 04 07 2017 foto4

De laatste kilometers
De elektrisch aangedreven scooter e-Kick kan probleemloos de laatste kilometers afleggen tussen de geparkeerde Peugeot en het adres van bestemming. Uiteraard gebeurt dat geheel geluidloos en emissievrij. De scooter past precies achterin de 3008 SUV en is daar oplaadbaar. Eenmaal buiten hoeft allen maar het stuur te worden opgeklapt om de scooter in gebruik te kunnen nemen. Het is een regulier accessoire van Peugeot en heeft een adviesprijs van 899 euro.

PCA nieuws 04 07 2017 foto5

Peugeot geliefd bij Red Dot
Het is al voor de vierde keer dat Peugeot tijdens het Red Dot Product Design Award Gala als één van de winnaars naar voren is geroepen. Eerder vielen de modellen RCZ (2010), 308 SW (2014) en Traveller (2016) in de prijzen. Met de 3008 SUV heeft Peugeot inmiddels 37 internationale prijzen in de wacht gesleept, inclusief die van Auto van het Jaar 2017.

 

 

FOTO rechten:
De gebruikte foto's worden reeds gebruikt op het internet (en facebook) en zijn naar onze mening rechtenvrij. Wanneer de rechtmatige eigenaar – bewijsbaar- aangeeft dat de betreffende foto’s niet zomaar gebruikt kunnen worden, verwachten wij een prompte reactie, zodat we dit adequaat kunnen oplossen.

Uitgelicht

vacature mechanieker 20191015

PCA WINTERband Florent

diploma vriendelijkste handelaar 2018

 

Tijd voor nieuwe banden?

Afbeeldingsresultaat voor zomerbanden

Bent u aan nieuwe banden toe, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Kom langs of maak een afspraak voor de wissel van uw banden.


 We hebben aanbiedingen voor alle merken!

Nieuw in ons gamma: EuroRepar Reliance

 

Actiepagina

Aangesloten

 traxio


florent de geyndt

Bodegemstraat 37, 1740 Ternat
Tel: 0032 (0)2 5821439

info@florentdegeyndt.be

staticmap

PCA Merkspecialist

 

PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Waarom PCA?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod tweedehandsvoertuigen

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

Onze Partners:

PCA nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig